Avantouintipaikkojen käytäntöjä

Yhdistyksen vuokraamat pukuhuonetilat ovat vain jäsenten käytettävissä.

PUKUHUONETILOJEN SIIVOUSAJAT, JOLLOIN NE ON SULJETTU:

Mytäjäinen tiistai ja perjantai klo 10-12

Möysä maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 21-23

Mukkulassa ei kiinteitä siivousaikoja, joten tilat on auki aina.


  • Jos haluat kokeilla avantouintia, ota yhteyttä rantavastaaviimme. Avantouintikausi on lokakuu alusta huhtikuun loppuun (1.10.-30.4.). Avantouintipaikkojen pukuhuonetilat ovat käytössä mahdollisesti jo syyskuun alusta ja jatkuu toukokuun lopulle.

Yhdistykseen liitytään rantavastaavien kautta.Rantavastaavat ohjaavat ensikertalaisia avantouinnin aloittamisessa. Tutustu avantouintiohjeisiin ja ohjeisiin avantouintipaikkojen käytännöistä. Ohjeet löytyvät myös avantouintipaikan ilmoitustauluilta.

Liittymisen yhteydessä lisätään rekisteriin jäsenen tiedot ja lasku lähtee rekisteristä. Laskun maksettuasi saat käyttöösi uimapaikkojen avaimet. Mukkulan avantouintipaikalla käytössä on eri avain.

Avain on yhdistyksen omaisuutta. Kadonneesta avaimesta joudut korvaamaan 20 euroa.

Ilmoita muuttuneet yhteystietosi rantavastaavalle.

Ollessasi jäsen olet velvollinen maksamaan jäsenmaksun, vaikka et kävisi kauden aikana uimassa. Jäsenyys jatkuu kunnes ilmoitat erostasi rantavastaavalle ja palautat käytössä olleen avaimen.

Avantouintipaikkojen pukuhuoneissa ovat uintilistat, joihin jokaisen uimarin tulee kirjautua. Avantouimari kirjaa itsensä sille uimapaikalle, jossa pääsääntöisesti käy. Uintilistoihin kirjataan uintikerrat kuukauden aikana. Listan ylläpitäjän tehtävän helpottamiseksi merkinnät tulisi tehdä selkeästi ja uimakerrat juoksevin numeroin. Listan käyttöohjeet löytyvät ilmoitustauluilta listojen yhteydestä. Lista vaihdetaan kuukauden lopussa/seuraavan kk:n alussa.

Avantouintipaikkojen pukuhuonetilojen ulko-ovet pidetään aina lukittuina ilkivallan, ulkopuolisten pääsyn ja oven jäätymisen estämiseksi. Avain tulee ottaa mukaan uimaan mentäessä. Avaimelle on ulko-oven tai laiturin portaiden yhteydessä koukut, jonne avaimen voi laittaa uimisen ajaksi.

Jokaisen avantouimarin vastuulla on huolehtia, että pukuhuonetilat jäävät lähtiessä siisteiksi ja tavarat ovat järjestyksessä.

Yhdistyksellä on palkattu kaksi siivoajaa, jotka vastaavat pukuhuonetilojen puhtaanapidosta. Siivousaikana pukuhuonetilat eivät ole uimareiden käytettävissä. Siivousajat löydät ilmoitustauluilta. Toivomme sinun antavan siivoajalle työrauhan.

Avantouintipaikan pukuhuonetiloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Jos huomaat avantouintipaikalla epäkohtia tai rikkoutuneita rakenteita, ilmoita asiasta rantavastaavalle. Rantavastaavien yhteystiedot löydät ilmoitustauluilta sekä yhdistyksen nettisivuilta.

Hallitus tiedottaa yhdistyksen tapahtumista pääsääntöisesti avantouintipaikkojen ilmoitustauluilla ja yhdistyksen nettisivuilla sekä sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet osoitteensa yhdistyksen rekisteriin.

Vuosikokouksen ajankohdasta ja paikasta ilmoitetaan
paikallisessa lehdessä viimeistää kaksi viikkoa ennen kokousta.

TERVETULOA VIRKISTÄVÄN HARRASTUKSEN
PARIIN

Lahden Avantouimarit ry:n hallitus