Liittyminen yhdistyksen jäseneksi

Jäsenyys

Liittymisen yhteydessä jäsenrekisteriin kirjataan uuden jäsenen tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, syntymävuosi ja sähköpostiosoite, minkä jälkeen rekisteristä lähtee lasku liittymis-ja jäsenmaksusta. Laskun maksettuaan jäsen saa käyttöönsä avantouintipaikan avaimen, joka on henkilökohtainen. Ulkopuolisten tuominen mukanaan pukutiloihin ei ole sallittua.

LASKUTUSTA VARTEN ON OSOITETIEDOT PIDETTÄVÄ AJAN TASALLA!

Alle 18-vuotiaalle avain luovutetaan vain vanhempien kirjallisella sopimuksella. Avain on yhdistyksen omaisuutta, joten kadonneen avaimen tilalle jäsen on velvollinen lunastamaan uuden avaimen. Uuden avaimen hinta on 20 €.

Jäsenenä ollessasi olet tietoinen turvallisuuden ja toiminnan kannalta tärkeistä asioista ja tutustut kaikkiin yhdistyksen laatimiin ohjeistuksiin mm. toimintaohjeet, säännöt, listaohje sekä talviuimarin ohje (Suomen Latu) ja käyt uimassa omalla vastuullasi. Hallitus voi erottaa jäsenen ja kuolettaa avaimen, mikäli jäsen laiminlyö yhdistykselle laadittuja toimintaohjeita.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksun ja liittymismaksun suuruus määräytyy vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa ja tulee maksuun lokakuun loppuun mennessä.

Ollessasi jäsen olet velvollinen maksamaan jäsenmaksun, vaikka et kävisi kauden aikana uimassa. Jäsenyys jatkuu, kunnes ilmoitat erostasi rantavastaavalle ja palautat käytössä olleen avaimesi.
Mikäli maksua ei ole maksettu marraskuun loppuun mennessä, kuoletamme avaimesi, poistamme jäsenrekisteristä ja perimme palauttamattomasta avaimesta avainmaksun (20 €).

Kaudella 2019-2020 liittymismaksu on 20 € ja jäsenmaksu 35 e.

Jäsenmaksusta ovat vapautetut yli 80-vuotiaat ja alle 18 -vuotiaat jäsenet, he kuitenkin maksavat liittyessään liittymismaksun.

Uimapaikoilla on uimalistat, joihin jokainen kirjaa uintikäyntinsä listaohjeiden mukaisesti, tutustuthan ohjeeseen!

Virallinen uimakausi on 1.10-30.4, mutta pukutilat on jäsenten käytössä 1.9-31.5. Uintilistat käytössä 1.10-30.4.

Avantouintipaikalle/pukuhuonetiloihin ei tuoda lemmikkieläimiä.

Pukutilojen siivousajat löytyvät uimapaikan seinältä,
siivousaikana tilojen käyttö ei ole sallittua. Annathan siivoojalle työrauhan!

Ulko-ovi pidetään aina kiinni ja avain otetaan mukaan uimaan mennessä. Tämä estää suurelta osin lukon jäätymisongelmat. Uimapaikalla havaitut ongelmat, puutteet tai vaarat ilmoitetaan heti rantavastaavalle, vuorokaudenaika huomioiden esim.tekstiviestillä. Rantavastaavien tiedot löytyvät nettisivuilta ja uimapaikoilta.